Interviu Spes et Sanitas – Georgeta Neagu 2018

By BSS In Stiri No comments
  1. Cum s-a desfasurat anul 2018 pentru initiativele si proiectele Spes et Sanitas?

Anul acesta s-a caracterizat prin continuitate si flexibilitate. Am continuat sprijinul nostru pe trei destinatii principale : comunitatea de copii de la Casa Aurora, cea de varstnici de la caminul din Domnesti si suport pentru cazuri deosebite individuale din cadrul BSS, adaptand fiecare actiune nevoilor specifice, concrete, ale celor carora ne-am adresat.

  1. Ce planuri si directii aveti in vedere pentru anul 2019?

Cum am mai spus vom continua proiectele de sustinere a celor doua comunitati asa cum o facem de peste 7 ani, fiind totodata deschisi sugestiilor de extindere a actiunilor noastre de sprijn.

  1. Ce le transmite Asociatia Spes et Sanitas celor care ii sunt alaturi in indeplinirea misiunii sale?

Multumirile noastre alaturate celor venite din partea beneficiarilor acestor actiuni umanitare, pentru suportul si contributia lor de-a lungul acestor ani in realizarea proiectelor Asociatiei SPES ET SANITAS, dovedind solidaritate in sustinerea obiectivelor si proiectelor noastre, suport fara de care nu am fi reusit sa aducem speranta in existenta semenilor nostri.
Totodata ii asiguram in continuare ca ii vom tine la curent in deplina transparenta cu toate proiectele initiate si desfasurate de Asociatie.

  1. Din experienta de pana acum, puteti sa ne spuneti daca schimbarea porneste de la nivel individual si se raspandeste prin exemplu?

Schimbarea porneste si de la nivel individual, dar poate fi initiata si de grupuri de actiune si de suport ale comunitatilor, in functie de context si de necesitati.

  1. Ce reactii primiti din partea celor in ajutorul carora ati venit si cum poate fiecare dintre noi sa sustina si sa urmeze exemplul oferit de Spes et Sanitas?

Totdeauna am primit reactii pozitive, incarcate emotional, care ne-au impresionat, dar si impulsionat sa facem cat de mult putem pentru ei. Cred ca rezultatele foarte bune si raspunsurile emotionante sunt motivatori puternici pentru cei care doresc sa se implice.

  1. Ce mesaj doriti sa transmiteti din partea Asociatiei Spes et Sanitas pentru comunitatea frumoasa pe care a creat-o?

Sa avem cu totii un nou an plin de reusite si clipe frumoase, cu ganduri bune si gesturi de omenie fata de cei care sunt mai putin favorizati de soarta. Avem in continuare nevoie de suportul si implicarea voastra, pentru aceste cauze ce ne aduc impreuna.