Cariere

Integrarea mea in acest minunat colectiv este datorata colegilor, care mi-au oferit, prin experienta lor, tot suportul necesar. Mi-au oferit increderea de care aveam nevoie pentru evolutie. In echipa BSS ma dezvolt pe plan profesional, prin experienta si noutate, dar si personal, prin atitudine proactiva.
Cristian Tulbure Facility Manager
Locul meu de munca imi aduce multe satisfactii deoarece intalnesc in permanenta locatii noi, oameni noi, situatii si probleme noi din care intotdeauna am cate ceva de invatat. Daca esti o persoana dinamica si te plictisesti repede intr-un loc, poti sa vii in echipa de interventii!
Daniel Zamfir Electrician echipa de interventie mobila
Sprijinul colegilor mai experimentati a contat foarte mult in adaptarea si integrarea mea in echipa. Competenta in BSS inseamna in primul rand dorinta de a creste, de a evolua. BSS a sprijinit si va sprijini intotdeauna evolutia si implicarea.
Alexandru Marin Property Manager
Posturi disponibile
Denumire Post Locatie Departament Data
Tehnician mentenanta
Vezi detalii
Bucuresti Constructii/Instalatii Publicat 1 Sep 2019
Electrician exploatare Statii Electrice de Transformare
Vezi detalii
Bucuresti
Manager Departament Energetic
Vezi detalii
Bucuresti

Depune CV

Daca doriti sa faceti parte din echipa BSS, puteti sa va depuneti CV-ul prin completarea acestui formular. Va vom contacta in cazul in care avem posturi deschise care corespund abilitatilor dumneavoastra.

Alege tipul de job dorit