Building Support Services (BSS) – Două decenii de excelență în industria de facility management

By BSS In Stiri No comments

București, septembrie 2023 – BSS celebrează două decenii de activitate dedicată domeniului de Facility Management, marcând o etapă semnificativă în istoria sa. Înființată în anul 2003, BSS a evoluat dinamic, devenind o companie de referință pe piața din România și recunoscută pentru calitatea serviciilor sale. De peste 8 ani, BSS este cotată în rândul celor mai importante trei nume din domeniul Facility Management.

De-a lungul celor 20 de ani, BSS a atins o serie de repere notabile, demonstrând angajamentul său față de dezvoltare și excelență. În 2006, BSS a gestionat cu succes 1 milion de metri pătrați în 11 locații diverse, inclusiv birouri, spații logistice și rezidențiale. Tot în același ani, parteneriatele strategice s-au consolidat odată cu intrarea FIDEN și a Grupului austriac Reiwag în acționariatul BSS.

Doi ani mai târziu, BSS și-a extins portofoliul la 1,5 milioane de metri pătrați, cuprinzând 20 de locații în diferite domenii. Anul 2015 a marcat tranziția către statutul de filială integrală a Grupului Reiwag, consolidând astfel poziția noastră pe piață. La sfârșitul aceluiași an, portofoliul BSS atinsese 2,9 milioane de metri pătrați, cuprinzând peste 300 de clădiri cu funcționalități variate.

În 2022, primul an post-pandemic, Building Support Services (BSS) a atins o altă performanță notabilă, gestionând 3,6 milioane de metri pătrați în peste 350 de clădiri, incluzând spații de birouri, industriale, logistice și comerciale.

Un alt factor esențial în această evoluție remarcabilă a fost echipa BSS, care numără în prezent 900 de angajați dedicați. Cu recunoștință, dorim să menționăm colaborarea strânsă cu clienți de prestigiu precum British American Tobacco, BCR Erste, BRD Societe Generale, OMV Petrom și alții, care ne-au onorat cu încrederea lor.

La 20 de ani distanță de momentul lansării, BSS mulțumește echipei solide, partenerilor strategici și clienților loiali pentru sprijinul constant.

“Ne reafirmăm angajamentul față de servicii de Facility Management de înaltă calitate, contribuind la dezvoltarea durabilă a afacerilor în România și la un mediu mai bun pentru toți”, a declarat Paul Dragoiu Director General.

——-

Pentru mai multe informații și detalii, vă rugăm să vizitați website-ul nostru: www.bss.ro