Building Support Services este unul dintre promotorii Facility Management-ului in Romania si s-a implicat activ in dezvoltarea unor proiecte de succes, bazate pe generarea de strategii sustenabile pentru clientii sai.

Compania fondata in anul 2003 a evoluat dinamic si a dezvoltat o gama complexa de servicii profesionale integrate de administrare, intretinere si operare a cladirilor moderne, investind in specializarea angajatilor si in tehnologii avansate, care eficientizeaza operarea proceselor interne.

In prezent, firma are un portofoliu consistent si administreaza 3 500 000 de metri patrati de spatii de birouri, logistice, comerciale si de retele de sedii, alaturi de cei peste 750 de angajati ai sai, construind o solida reputatie in randul proprietarilor si dezvoltatorilor.

Evolutie prin inovatie

Cu o perspectiva sigura si orientata catre client, BSS si-a consolidat in timp renumele si statutul, mentinand parteneriate durabile prin furnizarea de servicii complete si integrate de Property & Facility Management, la calitatea standardelor europene. In anul 2016, dupa ce grupul european REIWAG Facility Services GmbH a devenit actionarul principal al companiei BSS, portofoliul gestionat a crescut, ajungand in 2023 la 3 500 000 mp de spatii de birouri, logistice, comerciale si retele de sedii.

BSS intelege impactul vital pe care il au serviciile de Facility Management si isi asuma responsabilitatea pentru performanta si profitabilitatea actiunilor, garantand consultanta necesara dezvoltarii solutiilor optime, adaptate fiecarui domeniu in parte. Compania asigura in mod eficient administrare financiara, Propery & Facility Management tehnic si non-tehnic, pentru proprietati medii si mari din toata tara, in stricta conformitate cu legislatia in vigoare, furnizand servicii specializate 24 din 24 de ore.

BSS, pentru cresterea business-ului tau!

Avantajele parteneriatului

Administrarea eficienta a proprietatii
Administrarea eficienta a proprietatii de catre un furnizor profesionist de servicii integrate.
Reducerea costurilor totale
Reducerea costurilor totale ale proprietatii prin solutii de minimizarea consumurilor si eficientizare energetica.
Conformitate integrala cu reglementarile in vigoare
Conformitate integrala cu reglementarile in vigoare privind serviciile obligatorii, asigurate de un furnizor autorizat si certificat.
Cresterea performantelor financiare
Cresterea performantelor financiare ale cladirii prin eficientizarea utilizarii spatiilor.
Managementul optim al proprietatii
Managementul optim al proprietatii Dvs., prin aplicatii software specializate (CAFM), care permit etapizarea investitiilor pe termen mediu si lung, controlul tuturor costurilor, activitatilor si serviciilor, precum si al inventarului cladirii.
Personal certificat si autorizat
Realizarea mentenantei si operarii proprietatii cu personal certificat si autorizat, conform reglementarilor locale si ale Uniunii Europene.
Preluarea riscurilor
Preluarea riscurilor prin asigurarea de raspundere civila si profesionala toate avand ca efect realizarea unui climat orientat catre utilizatori, generand confortul si satisfactia clientului final.
…pe parcursul colaborarii noastre, am apreciat eficienta serviciilor, calificarea personalului, calitatea ridicata a muncii si respectarea termenelor de executie, precum si atitudinea proactiva a echipei manageriale a BSS de a indeplini integral prevederile contractuale…

Apreciem nivelul excelent de calitate al serviciilor furnizate de BSS pentru clădirile noastre, profesionalismul și răspunsul rapid la toate problemele, inclusiv cele de urgență. BSS își confirmă expertiza prin gestionarea adecvată a activelor noastre, furnizând toate serviciile la standarde superioare.

Marian Roman Managing Director at Paval Holding Properties - Europolis Office Division
Colaborăm cu compania Building Support Services SRL, ca furnizor de Servicii de Property & Facility Management, pentru competența profesională, seriozitatea, operativitatea și flexibilitatea pe care le-au demonstrat, având totodată și cel mai bun raport calitate / preț.
Stylianos Zavvos Director Matrix Office Center
Apreciem în mod deosebit faptul că) angajații BSS au standarde înalte de integritate, sunt disciplinați și instruiți, lucrează independent, cu o supraveghere foarte limitată din partea noastră.
Edit Corcoman – Tarcolea Managing Director - Toyota Romania
Building Support Services și-a îndeplinit obligațiile și a răspuns prompt și profesionist, spre satisfacția noastră deplină. Împreună cu GTC România, Building Support Services s-a dovedit a fi un partener de încredere, capabil să furnizeze servicii pentru o parte importantă a portofoliului nostru de birouri de clasă A. Serviciile prestate de Building Support Services corespund standardelor noastre de calitate și cerințelor noastre suplimentare
Gabriela Cîrstea Property Manager - GTC City Gate SRL

Clienti