Servicii oferite de BSS

Building Support Services este un important promotor al domeniului Facility Management in Romania, implicandu-se activ de peste 20 ani in dezvoltarea si administrarea unor proiecte majore, bazate pe strategii de crestere a sustenabilitatii investitiilor clientilor sai.

Peste 600 de angajati sunt prezenti in cele aproape 400 de locatii din Romania, in special in Bucuresti si in marile centre urbane. Ei asigura efectuarea serviciilor contractate la cele mai inalte standarde de calitate, utilizand echipamente, dispozitive si solutii de ultima generatie.

Implicat in programe de training cu evaluari continue, personalul BSS contribuie decisiv la mentinerea reputatiei de excelenta a serviciilor companiei, prin dedicare si integritate, manifestate zi de zi in intreaga lor activitate profesionala.


Cu o perspectiva sigura si orientata catre client, BSS si-a consolidat in timp renumele si statutul, mentinand parteneriate durabile prin furnizarea de servicii complete si integrate de Property & Facility Management, la calitatea standardelor europene. In anul 2016, dupa ce grupul european REIWAG Facility Services GmbH a devenit actionarul principal al companiei BSS, portofoliul gestionat a ajuns la peste 3 000 000 mp de spatii de birouri, logistice, comerciale si retele de sedii.