Interviu cu Georgeta Neagu, Presedintele Asociatiei Spes et Sanitas

By BSS In Stiri No comments
  1. Cum a fost anul 2017 pentru misiunea Asociatiei Spes et Sanitas? Ne puteti face o retrospectiva?

Ca si in anii trecuti, in acest an am continuat seria de actiuni de sprijinire atat a comunitatii de varstnici cu probleme sociale, de la Domnesti, cat si a copiilor cu afectiuni neuromotorii de la Centrul Aurora.
De asemenea, foarte important, am oferit si continuam sa oferim suport financiar unor colegi din cadrul companiei, aflati in suferinta sau avand nevoi speciale.

  1. Ce perspective aveti pentru 2018?

Vom continua, asa cum o facem de peste 6 ani, sustinerea  celor  doua comunitati defavorizate (cea de copii, respectiv de varstnici), aducand impreuna cu donatorii nostri, care au devenit „eroii nostri”, un plus de sanatate, confort si bucurie celor aflati in suferinta.

  1. Ce mesaj doriti sa transmiteti tuturor celor care au contribuit la materializarea proiectelor asociatiei?

Multumirile noastre reinnoite pentru suportul si contributia lor de-a lungul acestor ani in realizarea proiectelor Asociatiei SPES ET SANITAS, dovedind solidaritate in sustinerea obiectivelor si proiectelor noastre, suport fara de care nu am fi reusit sa aducem lumina si speranta in existenta semenilor nostri.

Totodata ii asiguram in continuare ca ii vom tine la curent in deplina transparenta cu toate proiectele initiate si desfasurate de Asociatie.

  1. Puteti sa ne spuneti in cateva cuvinte ce inseamna pentru oamenii aflati la nevoie si pentru societate aceste acte de binefacere?

Noi credem ca, prin implicare si continuitate, putem raspunde intr-o destul de mare masura nevoilor si asteptarilor reale ale acestor doua comunitati, aducand un plus de bucurie si speranta in vietile celor mai putin favorizati. Multumirile lor, zambetul larg cu care ne primesc au mare valoare pentru noi, membrii Spes et Sanitas, intarindu-ne convingerea ca facem bine ceea ce facem.

  1. Cum se pot implica si alti oameni care doresc sa sustina proiectele Spes et Sanitas?

In primul rand prin redirectionarea  celor 2% prin completarea si transmiterea  formularului 230 in beneficiul Asociatiei noastre, dar si  prin sume oferite cu titlu de sponsorizare din partea companiilor, prin donarea celor 20% din impozitul pe profit.

  1. Ce mesaj doriti sa transmiteti cu ocazia inceperii noului an comunitatii Spes et Sanitas?

Fericire, bucurii si impliniri alaturi de cei dragi, iar iubirea, intelepciunea, increderea si generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!