Echipamente miniaturale de termoviziune

By BSS In Stiri No comments

Uitati de echipamentele clasice de termoviziune, grele si voluminoase! Un producator american, lanseaza in curand echipamente de termoviziune miniaturale, atasabile smartphone-urilor, oferind insa performante profesionale.

Noul mini-dispozitiv dispune de un design robust si include un set puternic de caracteristici de formare a imaginii pentru cladiri, echipamente si instalatii, fiind destinat profesionistilor activi in constructii si Facility management, care folosesc frecvent termoviziunea in evaluarea si diagnoza obiectivelor. Noul echipament include un sistem avansat de procesare a imaginii – VividIR pentru a oferi o calitate exceptionala a imaginii.

Caracteristicile profesionale includ masuratori simultane cu afisare multipla si raportare instantanee a parametrilor pentru a interpreta rapid rezultatele actiunilor, precum si aplicatii instrumentale pentru analiza statistica a temperaturilor in dinamica reala. Totodata, mini-dispozitivele sunt atasabile la videocamerele pozitionate pe drone

Totodata, mini-dispozitivele sunt atasabile la videocamerele pozitionate pe drone.

(dupa www.buildings.com )