BSS – evolutie prin inovatie!

By BSS In Stiri No comments

In vremuri pline de provocari pentru toate domeniile si industriile, tehnologia este elementul care face diferenta in adaptarea la noile cerinte si nevoi.

Astfel, BSS lanseaza un nou serviciu care raspunde acestei directii: Dezinfectarea in profunzime a podelelor cu BMg Sanitizer – masina profesionala de curatenie, bazata pe o tehnologie inovatoare.

BMg Sanitizer fuzioneaza cele mai noi tendinte din domeniul curateniei profesionale si ofera beneficii multiple: dezinfecteaza uniform suprafete extinse de pardoseala in timp minim, fiind operat de o singura persoana care poate urmari indeplinirea obiectivelor setate printr-o aplicatie mobila. In plus, asigura o autonomie de 5 ore si poate dezinfecta pana la 106.000 mp pe zi, cu un singur rezervor de solutie!

De asemenea, se distinge printr-o actiune sporita, asigurata de vaporizarea dezinfectantului pe toata calea de igienizare. Spre deosebire de sistemele cu pulverizare care nu garanteaza o igienizare uniforma deoarece golurile dintre picaturi raman netratate si inca expuse, sistemul de atomizare al masinii BMg Sanitizer creeaza un nor de picaturi minuscule ce acopera uniform suprafata si asigura un nivel extrem de ridicat de dezinfectare.

Masina dezvoltata de FIMAP se poate utiliza intr-o varietate extinsa de spatii – centre comerciale, supermarketuri, depozite, aeroporturi, cladiri de birouri, spitale si clinici – ceea ce o face optiunea potrivita pentru diversitatea portofoliului nostru.

In acest video puteti vedea si o demonstratie live cu BMg Sanitizer si modul ingenios prin care asigura dezinfectarea podelei: https://www.youtube.com/watch?v=IFb1640hV-E