3D – Dezinfectie, dezinsectie si deratizare

By BSS In Stiri No comments

Aglomerarile urbane ofera o multitudine de “oportunitati” pentru proliferarea agentilor si vectorilor patogeni, de la virusi si bacterii la insecte si rozatoare, reziduuri alimentare, umiditate, spatii greu accesibile etc. De aceea, asigurarea unui nivel ridicat de igiena si siguranta impotriva factorilor patogeni in mediul in care lucram sau traim, reprezinta un element esential pentru sanatatea oamenilor.

DEZINFECTIA previne aparitia si diseminarea germenilor patogeni, precum si distrugerea acestora pana la lichidarea focarului de infestare. Efectuam operatiunile de dezinfectie prin pulverizarea de substante cu un spectru larg de actiune impotriva microbilor, bacililor, fungilor etc. Timpul de reactie in care substantele aplicate isi fac efectul este redus (intre 30 secunde si o ora).

DEZINSECTIA previne, limiteaza si elimina insectele si artropodele in toate stadiile evolutive, prin metode mecanice, fizice, biologice sau chimice. Operatiunile de dezinsectie se efectueaza cu o frecventa stabilita in functie de speciile prezente si de nivelul de infestare a spatiilor respective. Specialistii BSS utilizeaza numai metode, procedee si tipuri de substante certificate si autorizate, formulate impotriva fiecarui tip de vector (purici, tantari, viermi, gandaci, capuse, muste, plosnite etc.).

Metodele folosite includ stropire, atomizare, nebulizare, gazare, capcane, statii de intoxicare, injectarea de geluri speciale, sprayuri etc.

Desigur, toate substantele utilizate sunt avizate de Ministerul Sanatatii, iar operatorii nostri sunt instruiti si autorizati pentru executarea operatiilor in conditii de maxima siguranta, cu respectarea tuturor exigentelor de protectie a mediului.

DERATIZAREA urmareste eliminarea sau minimizarea numarului rozatoarelor daunatoare- soareci si sobolani. Pe langa pagubele materiale provocate, acestia constituie un deosebit pericol pentru sanatatea omului, fiind vectori de transmitere prin contaminare a unor maladii grave: leptospiroza, trichineloza, bruceloza, febra aftoasa, antraxul etc. Realizam combaterea rozatoarelor atat prin metode chimice (substante raticide) cat si non-chimice (capcane mecanice sau aparate cu ultrasunete), cu personal specializat si autorizat, echipamente moderne si substante de cea mai buna calitate.

BSS presteaza gama completa de servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare la standarde de calitate certificata pentru:

  • unitati de productie/ comert cu profil industrial, bunuri de consum, alimentar etc.
  • hale de depozitare (produse alimentare si nealimentare)
  • unitati de invatamant, militare, sanitare
  • cladiri administrative, institutii, spatii de cultura
  • hoteluri si unitati de alimentatie publica
  • centre comerciale, parcari, parcuri etc
  • subsoluri si parcari subterane
  • zone de depozitare gunoaie