Inovatie in preventie si mentenanta

By BSS In Stiri No comments

BSS completeaza gama de solutii oferite pentru mentenanta tehnica prin achizitia unui nou echipament care incorporeaza tehnologii moderne.

Drona se afla in topul tendintelor din domeniul constructiilor si din Facility Management, fiind o solutie optima in cazul inspectiilor tehnice deoarece permite verificarea unor suprafete mari, in timp scurt, si a unor locuri greu accesibile.

Am ales aceasta optiune pentru clientii nostri din dorinta de a oferi un serviciu de inspectie tehnica mult mai rapid si eficient. Echipata cu tehnologii specifice, drona inregistreaza parametrii in care se afla cladirea si ajuta la emiterea unui raport complet al situatiei. Astfel, se poate interveni mult mai rapid, iar daunele si costurile implicite se minimizeaza.

Un alt avantaj este ca drona poate fi controlata de un singur operator, in afara cladirii, fara a crea intreruperi in desfasurarea activitatii de zi cu zi. In acelasi timp, este o modalitate de a realiza inspectia mult mai sigura si fara riscuri pentru personal.

Camera cu termoviziune si rezolutie inalta, senzorii si sistemul performant de zbor sunt tehnologiile inovatoare prin care aceasta drona aduce un salt important in procesul de inspectie tehnica si ne permite realizarea eficienta a urmatoarelor operatiuni:

  • Inspectie tehnica acoperis
  • Verificare pierderi de caldura
  • Verificare etansare termoizolatie
  • Verificare membrana izolanta acoperis
  • Verificare trape de fum

 

Aici puteti vedea cum decurge live aceasta operatiune – https://www.youtube.com/watch?v=PjMAmmWr8eA&t=26s&ab_channel=BSS